Primăria Piatra-Neamț, trezirea! Încep lucrările la culoarele de mobilitate urbană și primăria nu e pregătită

În curând vor începe lucrările pentru culoarele de mobilitate urbană și primăria nu este absolut deloc pregătită pentru rezolvarea blocajelor în trafic ce vor fi generate de lucrări.

Dacă ar lăsa puțin la o parte ideile crețe și ar face o simulare în cap măcar a problemelor de trafic ce vor urma, cei de la primărie ar conștientiza că trebuie de urgență un plan rutier de deviere a traficului. Ar trebui să facă sensuri unice pe străzile laterale ale bulevardelor, ar trebui să semnalizeze provizoriu trasee de ocolire de la intrările în oraș, ar trebui să mai semaforizeze provizoriu niște intersecții care se vor aglomera și ar trebui să își facă un plan coerent imediat pentru că va dura implementarea și nu mai este timp.

De asemenea, ar trebui grăbite celelalte lucrări pe care trebuie să le facă primăria (schimbat conducte, mutat cabluri în subteran etc.) pentru ca să nu se trezească în punctul că au de săpat ceva sub asfaltul proaspăt pus sau sub trotuarele nou făcute.

Trezirea, domnilor de la primărie! Faceți simulări, planuri, întruniți comisia rutieră, aprobați trasee și apucați-vă de semnalizările și presemnalizările provizorii, deoarece se va bloca orașul și va face ambulanța sau mașina de pompieri o oră să iasă din oraș.

Iosub Robert

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate