Primăria Ștefan cel Mare, gest de omenie în plină iarnă: Case fără geamuri, copii care stau în frig (VIDEO)

O familie cu trei copii din Ștefan cel Mare stă fără geamuri la casă și fără curent electric în plină amenințare a gerului. Primarul comunei, Sorin Ouatu, și consilierul local Titel Crăciun nu au rămas indiferenți. În această dimineață au mers la locuință să ajute cu ce pot. Au montat cu mâinile lor sticlă la uși și ferestre, au adus alimente și lemne uscate.

„Ieri am văzut această situație și nu am putut sta cu mâinile în sân. Am procurat și niște sticlă, am adus lemne și alimente. Dacă am avea o putere, le-am face o locuință. Le-am face la toți câte o locuință să nu mai fie așa familii, în timpurile de astăzi. Vom face lucrurile bune și copiii să fie bine.”, a declarat Sorin Ouatu, primarul comunei Ștefan cel Mare.

După vizita la această locuință, primăria a făcut următorul anunț: „Dacă cineva crede că îi poate ajuta, ei locuiesc în satul Ghigoiești. Familia are 3 copii: o fetiță de 5 ani și 4 luni, un băiat de 3 ani și 7 luni și o fetiță de 1 an și o lună. Haine, mâncare, pampers, lemne uscate, au nevoie de orice. Puteți să ne contactați la nr. 0733679027 pentru mai multe detalii.“

În urma apelului făcut de primarul Sorin Ouatu din această dimineață, oamenii de bine s-au mobilizat și au contribuit și ei cu alimente, produse de igienă, dulcuri, jucării și pilote pentru această familie.

„Le mulțumim pentru implicare și ajutorul acordat!”, transmite Primăria Ștefan cel Mare.

De asemenea, reprezentanții primăriei au mers din poartă în poartă pentru a vedea condițiile în care stau și alți oameni, oferindu-le adăpost pentru a nu îngheța în case în această perioadă de ger.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate