Primarul Andrei Carabelea bagă capul în poza echipei Ceahlăul Piatra Neamț

Primarul Andrei Carabelea încearcă din nou să se folosească de imaginea echipei Ceahlăul Piatra Neamț în propriul său avantaj, suscitând critici din partea opiniei publice. După ce echipa a fost recent împiedicată să intre pe stadion din cauza unei datorii nesemnificative la chirie, primarul a decis să-și facă apariția în fotografii purtând tricoul echipei care a început să aibă succes.

Imediat, au apărut comentarii ironice la adresa primarului, întrebându-l dacă a mers la meci cu un autocar pus la dispoziție de domnul Mazăreanu (finanțatorul echipei) sau de Primăria Piatra Neamț. Aceste întrebări sarcastice subliniază faptul că primăria nu a oferit suporterilor echipei Ceahlăul nici un autocar. Astfel, primarul încearcă să profite de succesul echipei fără a sprijini financiar clubul.

Este de remarcat că, în meciul de azi, la care a fost prezent și primarul Andrei Carabelea, echipa Ceahlăul s-a confruntat cu Foresta Suceava, o altă echipă de fotbal din Liga a III-a care tocmai a primit o finanțare în valoare de 3 milioane de lei din bugetul Primăriei Suceava. În același timp, primăria Piatra Neamț nu a alocat nicio finanțare echipei de fotbal cu care primarul Carabelea încearcă acum să se asocieze, profitând de imaginea în creștere a acesteia.

Această atitudine a primarului Andrei Carabelea a generat nemulțumire și critici în rândul cetățenilor. În loc să sprijine financiar echipa de fotbal a orașului, primarul pare să se folosească de succesul acesteia în propriile scopuri politice, încercând să își crească popularitatea în urma rezultatelor pozitive obținute de Ceahlăul.

Această situație ridică întrebări cu privire la modul în care primarul gestionează resursele și sprijinul pentru comunitatea sportivă locală dar probabil mai puțin contează asta. Mai important pentru primar este să bage capul în poză.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate