Primarul Andrei Carabelea, informare despre asfaltul surpat pe Calea Romanului

Primarul Andrei Carabelea a transmis în această seară un mesaj pe pagina sa de socializare în care explică motivul pentru care s-a surpat asfaltul pe culoarul de mobilitate din Dărmănești. Amănunte aici – click.

Zona de asfalt care s-a surpat în această după-amiază pe strada Mihai Viteazul provine de la un canivou (un cămin de beton, folosit pentru protecția rețelelor de utilități). Acesta pare dezafectat și nu a apărut în niciunul dintre avizele date pentru proiect. Prin urmare, nu au fost prevăzute lucrări de consolidare nici în proiectul inițial (întrucât nu a fost revendicat de niciunul dintre operatorii de utilități).

Am dispus semnalizarea și izolarea zonei, iar Poliția Locală a fost prezentă cu un echipaj pentru fluidizarea traficului. Mâine dimineață vom afla cu certitudine de care rețea de utilități aparține acest cămin și tot mâine constructorul va propune cea mai bună și rapidă soluție pentru rezolvarea acestei situații.

Vă asigurăm de faptul că se va interveni imediat pentru remedierea problemei și că vă vom ține la curent pe măsură ce apar alte informații.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

a declarat Andrei Carabelea

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate