Primarul Bogdan Țifui colindat de sportivii de la FSA MMA KENSHINKAN

Într-o seară magică de Ajun de Crăciun, spiritul generos al sărbătorii s-a resimțit puternic în comuna Farcasa, unde primarul Bogdan Țifui a adus bucurie și emoție în inimile sportivilor de la FSA MMA KENSHINKAN, sub îndrumarea dedicatului antrenor Sebastian Petrescu.

Primarul, într-o mișcare neașteptată și plină de căldură umană, a hotărât să le facă o surpriză sportivilor, vizitându-i personal în sala de antrenament. Cu un zâmbet prietenos și un spirit festiv, el a transmis încurajări și laude sincere pentru eforturile și dedicarea lor în practicarea artelor marțiale.

Surprizele nu s-au oprit aici! Astfel, sala de antrenament a fost invadată de entuziasmul și energia pozitivă a karatiștilor, care au pregătit un program spectaculos de colinde, aducând astfel o notă festivă și autentică sărbătorii de Crăciun.

Primarul Bogdan Țifui a fost profund impresionat .

Împlinind deja 2 ani de activitate sportivă în comuna Farcasa, echipa de la FSA MMA KENSHINKAN a devenit nu doar un grup de sportivi, ci o adevărată familie. Faptul că această familie sportivă include membri din localitățile vecine subliniază unitatea și coeziunea pe care o promovează practicarea artelor marțiale în această comunitate.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate