Primarul Carabelea devine arogant când vine vorba de podurile din Piatra-Neamț

Podurile din Piatra-Neamț sunt ca vai de ele și asta o poate vedea oricine cu ochiul liber, mai ales după ce anul trecut podul de la piață s-a dărâmat parțial.

După mai multe demersuri civilizate și publice, prin întrebări de bun simț adresate domnului primar Andrei Carabelea chiar în conferințele de presă legate de starea podurilor din Piatra-Neamț, am fost nevoiți să întrebăm în scris și oficial Prefectura Neamț despre ce se întâmplă cu aceste poduri. Față de primarul care niciodată nu a vrut sau nu a putut să ofere un răspuns concret, instituția prefectului s-a interesat și ne-a oferit un răspuns profesionist și complet pe care îl puteți citi aici.

În urma acestui răspuns al Prefecturii Neamț către publicația ziarpiatraneamt.ro, consilierii locali PSD au atras și ei atenția primarului asupra acestei probleme, doar că primarul neînțelegând că nu este un demers al prefectului s-a trezit, cu multă aroganță, să-i transmită prefectului ”să aibă aceeași grijă față de toate podurile din județul Neamț”, că aici la Piatra-Neamț se ocupă primăria.

Cum se ocupă primăria de podurile din Piatra-Neamț puteți vedea cu ochii dumneavoastră. Nivelul de aroganță al primarului, de asemenea, îl puteți aprecia doar dumneavoastră. Ce este de speriat este faptul că domnul primar nici nu știa de unde a plecat acest demers cu podurile și al cui e, crezând că actualul prefect a luat din obiceiurile proaste ale fostului prefect și caută nod în papură administrației care e condusă de alt partid. Ar fi bine ca domnul primar să se trezească la realitate și să înțeleagă ca acest demers făcut de noi către Prefectură e urmare a faptului că am epuizat căile de comunicare cu primăria pe acest subiect și am fost obligați să trecem la alt nivel, iar demersul nostru nu se va opri aici.

Atitudinea aceasta de primar al unui oraș unde se dărâmă podurile, deranjat că i se tot atrage atenția din toate părțile de acest pericol pentru cetățeni, spune multe despre modul în care Andrei Carabelea a ajuns să coordoneze administrația publică locală.

Desigur că dacă e sa îl întrebi pe primar ce e cu această dezbatere pe tema podurilor sunt șanse reale să se ducă cu explicațiile pe câmpiile politicii și să arate cu degetul spre opoziție fără să se gândească o secundă că atunci când s-a prăbușit podul de la piața ar fi putut să moară oameni și că evenimentul de la acest pod se poate repeta oricând la alt pod din Piatra-Neamț. Nu. Cei care conduc primăria au rămas blocați în filmul în care orice ar fi trebuie să dea vina pe PSD. Dacă se repetă nenorocirea de la podul de la piața și vor fi victime, cine va fi de vină? Tot alții vor fi de vină?

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate