Primarul Comunei Borlești, George Mutu, monitorizează cu satisfacție progresul lucrărilor de modernizare a drumului Mastacăn – Șovoaia – Balanu

Primarul comunei Borlești, George Mutu, a efectuat o vizită de lucru pe șantierul de construcție al drumului Mastacan – Sovoaia – Balanu și a exprimat satisfacția sa față de ritmul alert și eficient al lucrărilor de modernizare.

Lucrările, care se desfășoară în conformitate cu graficul stabilit, se află în faza de finalizare a primei etape a proiectului, care include săpăturile terasamentului existent și asternerea primului strat de balast. Această fază a fost necesară din cauza degradării severe a asfaltului anterior, cauzată de un strat de fundare practic inexistent.

Valoarea totală a investiției este de 5.897.451,14 lei, fonduri nerambursabile obținute în acest mandat prin Programul Național de Investiții, cu contractul de finanțare semnat în data de 23 iunie 2023.

În perioada următoare, vor fi executate restul lucrărilor, inclusiv terasarea, asfaltarea, construcția șanțurilor și rigolelor. Primarul George Mutu a subliniat importanța respectării promisiunilor și angajamentului său față de cetățenii comunei Borlești în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii rutiere.

După finalizarea acestui proiect, comuna Borlești se pregătește să demareze și alte lucrări de modernizare a drumurilor, continuând să aducă beneficii comunității și să îmbunătățească astfel calitatea vieții locuitorilor.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate