Primarul comunei Borlești: „Rezolvăm marea problemă a deșeurilor aruncate în natură!”

După perioada de depunere a proiectelor finanțate prin PNRR și prin celelalte programe guvernamentale de finanțare a autorităților publice locale, iată că la Borlești, o parte dintre acestea vor fi și realizate.

Unul dintre acestea, depus și aprobat pentru comunitatea borleștenilor, este proiectul intitulat “ÎNFIINȚARE CENTRU DE COLECTARE PRIN APORT VOLUNTAR ÎN COMUNA BORLEȘTI, JUDEȚUL NEAMȚ”, cod proiect: C3I1A0122000514, al cărui contract de finanțare a fost semnat zilele acestea de reprezentanții Ministerului Mediului și Primarul comunei Borlești, George Mutu.

Perioada de implementare a proiectului este de 20 luni, Valoarea totală a finanțării este de 3.830.913,04 lei, echivalentul a 778.720,00 euro, la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoare de 727.873,48 lei, fonduri in totalitate nerambursabile!!!

Avem așadar solutia pentru a duce toate deseurile pe care operatorul de salubritate nu le poate prelua, in acest centru de colectare! (de ex. peturi si mase plastice, sticla, cauciuc, metale, textile, lemn si furnituri, azbest, deseuri sortate din demolari, electrice si electrocasnice, hartie, carton, chiar si un container frigorific pentru animale moarte)

Ne bucurăm că toate eforturile depuse au ajuns la un rezultat și în cel mai scurt timp sa se demareze lucrările pentru acest obiectiv urmând ca în perioada următoare să putem semna și celelalte proiecte depuse și aprobate.

Cu deosebita consideratie, primarul comunei Borlesti, George Mutu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate