Primarul Harpa, către târgnemțeni: “VĂ MULTUMESC pentru toate proiectele pe care am putut și pot să le fac datorită încrederii pe care mi-ati acordat-o”

În sfașit un primar care nu iși asumă toate meritele și recunoaște că multumirile le merita prima oară cetățenii din oraș care plătesc taxe și impozite din munca lor și care l-au pus pe el și pe echipa lui sa-i conducă. Așa trebuie să fie o atitudine de primar cum am vazut azi în postarea făcuta de Daniel Harpa, primarul orașului Târgu Neamț.

Primarul Harpa își exprimă recunoștința față de cetățenii săi: „Simt nevoia să vă #mulțumesc, stimați târgnemțeni, pentru încrederea acordată și sprijinul oferit în realizarea proiectelor locale.” Aceasta este o recunoaștere sinceră a contribuției fiecărui locuitor la dezvoltarea orașului.

Subliniază apoi transformările majore ale orașului: „Ați văzut schelele care îmbracă blocurile din Târgul nostru? Acestea sunt semnele unei noi ere în evoluția comunității noastre.” Aceste cuvinte nu sunt doar despre schimbări fizice, ci și despre un nou început pentru Târgu Neamț.

Primarul Harpa, care este și președintele PSD Neamț, vorbește despre responsabilitatea sa ca lider: „În ultimele luni, conștientizez mai mult decât oricând responsabilitatea pe care o am ca președinte al social-democraților nemțeni.” Aceasta subliniază angajamentul său față de valorile și obiectivele partidului său.

El rememorează, de asemenea, alegerea sa repetată ca primar: „A fi ales de trei ori primar este un privilegiu, un semn al încrederii pe care oamenii frumoși ai acestui oraș mi-au acordat-o.” Această recunoaștere subliniază legătura profundă dintre el și cetățenii săi.

În concluzie, Harpa își reafirmă dedicarea: „Promit să continui să lase lucruri frumoase în urma mea, în semn de mulțumire pentru încrederea voastră.” Aceasta nu este doar o promisiune, ci și un angajament de durată față de oraș și locuitorii săi.

Mesajul se încheie cu : „Sănătate și un An Nou Bun să avem! Cu respect, omul Daniel Vasilică Harpa, primarul orașului Târgu-Neamț și președinte PSD Neamț.” Un final care îmbină profesionalismul cu umanitatea, reflectând echilibrul între datoria civică și recunoștința personală.

Acest mesaj al primarului Harpa este o dovadă a devotamentului său față de Târgu-Neamț și locuitorii săi. Este o lecție despre puterea cuvântului „mulțumesc” și despre cum, prin recunoaștere și apreciere, se pot construi comunități mai puternice și mai unite.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate