Primarul liberal al comunei Farcașa, solidar cu fostul președinte al PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc

Spre deosebire de unii politicieni ajunși în funcții importante care suferă brusc de amnezie și își „canibalizează”, metaforic vorbind, liderii, sunt și politicieni care nu uită de unde au plecat și cine i-a susținut.

Într-o demonstrație de fair-play, primarul liberal al comunei Farcașa transmite un mesaj de recunoștință adresat fostului președinte al PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc care, recent, a fost ținta unor atacuri chiar din interiorul partidului.

Iată ce mesaj a transmis Bogdan Țifui, primarul comunei Farcașa, pe pagina sa de socializare:

Dat fiind faptul că am fost neplăcut surprins în urma unor declarații incorecte din partea unei persoane care încă nu a înțeles ce înseamnă cuvintele: CARACTER, RESPECT, RECUNOSTINȚĂ ŞI BUN SIMȚ, trebuie să fac câteva precizări pentru ca opinia publică să îşi formeze o imagine corectă.

În urmă cu câteva zile a fost ziua internațională a cuvântului MULȚUMESC.

Consider că este un bun prilej de a ne arăta recunoştința față de cei care ne sunt alături, nu rămân indiferenți la probleme ci vin cu soluții pentru rezolvarea acestora.

De aceea, voi reafirma faptul că sunt un om de echipă şi de cuvânt, sunt profund recunoscător față de una dintre persoanele care mereu a fost alături de cetățenii comunei Farcaşa şi de locuitorii de pe Valea Muntelui. De când am preluat mandatul de primar, mereu am găsit sprijin, înțelegere şi am văzut implicare în soluționarea diverselor probleme întâmpinate la domnul deputat Mugur Cozmanciuc.

Şi în anii 2020-2023, domnul deputat a fost alături de mine, de comunitatea noastră şi de locuitorii de pe Valea Muntelui. Am ferma convingere că şi în anul 2024 colaborarea noastră va fi una benefică pentru cetățeni şi pentru această zonă frumoasă şi Binecuvântată de Dumnezeu.

Oricine doreşte să contribuie şi să se implice cu determinare în dezvoltarea zonei este binevenit.

Aprecierea, considerația şi prețuirea mea se îndreaptă către domnul deputat, Mugur Cozmanciuc, pentru tot sprijinul şi implicarea de până acum şi am încrederea că aşa va fi şi de acum înainte.

În viața politică şi la Primăria Farcaşa am candidat pentru oamenii din comună, pentru a rezolva problemele din zonă, dar decizia am luat-o datorită lui Mugur COZMANCIUC care m-a convins sa mă alătur echipei PNL în data de 25 martie 2016.

Mulțumesc!

Cu respect,
Tifui Bogdan
Primarul Comunei Farcasa

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate