Primarul liberal Carabelea vrea să îi dea pe mâna DNA pe cei din PNL și PDL care au adus firma Perla Invest în pragul falimentului

Într-o conferință de presă ce a avut loc ieri la primăria Piatra-Neamț, primarul liberal Andrei Carabelea a declarat că strânge dovezi despre devalizarea firmei Perla Invest, dovezi care vor fi trimise organelor de cercetare penală.

Firma Perla Invest este firma care administrează telegondola din Piatra-Neamț și care se află acum în insolvență, fiind pe punctul de a i se vinde clădirea telegondolei și terenul de la baza hipică pe care îl are în administrare.

Această firmă a fost condusă și administrată dintotdeauna de directori puși politic de PDL/PNL. Tot ce s-a întâmplat în această firmă, fiecare decizie care a devalizat societatea, fiecare leu sifonat și toate ilegalitățile au fost patronate exclusiv de PNL/PDL. Niciodată niciun alt partid nu a avut ocazia să numească nici măcar o femeie de serviciu la această firmă, deci absolut toată corupția și incompetența care au dus firma în punctul de a se vinde pe bucăți pot fi puse doar în sarcina politică a PNL/PDL.

Este un act de mare curaj ca primarul PNL Andrei Carabelea să ceară procurorilor să ancheteze cum a intrat Perla Invest în insolvență, deoarece prima cerere de insolvență a venit chiar din partea unui important sponsor al PNL care a ajutat partidul chiar în campania electorală în care Andrei Carabelea a ieșit primar. Ca să nu mai spunem că mulți dintre cei care sunt suspecți de a avea contribuții la decăderea acestei firme sunt oameni care au făcut parte din echipa politică a lui Carabelea sau au susținut această echipă.

Este foarte interesant de văzut cum va aprecia PNL Neamț intenția, de altfel foarte corectă a primarului, de a trimite pe masa procurorilor subiectul Perla Invest.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate