Primarul municipiului Roman: „Flota de utilaje pentru intervenția pe timpul iernii este pregătită să intervină în orice moment!”

„Flota de utilaje pentru intervenția pe timpul iernii este pregătită să intervină în orice moment!”, a transmis primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

Acesta a mai transmis că ieri, 17 noiembrie, a verificat, împreună cu reprezentanții companiei de salubritate (cea care asigură deszăpezirea pe raza municipiului Roman), flota de utilaje și stocurile de material antiderapant. La acest moment toate cele 22 de utilaje: lame, utilaje pentru împrăştierea materialului antiderapant pe străzi și trotuare, autogredere, sărăriţe, basculante – sunt pregătite să intervină.

„În depozite există la această oră 340 de tone de sare și 10 tone de clorură de calciu granulată. Angajații operatorului sunt pregătiți ca în cazul în care se înregistrează căderi de zăpadă, să degajeze intrările în şcoli, grădiniţe, spitale şi instituţii de interes public, iar dacă este necesar, să aplice tratamente cu materiale antiderapante pe toate arterele principale şi secundare, cu prioritate în rampe, pante şi poduri.

În cazul în care se impune, vor interveni și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Roman – pregătiți de asemenea să facă față condițiilor de iarnă. Este important să adoptăm o conduită preventivă în trafic și să avem montate anvelopele pentru sezonul rece.

Vom depune toate eforturile pentru ca activitățile în municipiul nostru să se desfășoare în condiții normale și în această iarnă!”, a mai declarat primarul municipiului Roman.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate