Primarul Nicolae Sălăgean, alături de copii, în prima zi de an școlar

Liceul Carol I Bicaz și-a deschis larg porțile pentru sute de elevi care au simțit ieri emoția începutului de an școlar 2023-2024. Speranțe, visuri, proiecte interesante care așteaptă să devină realitate.

Alături de copii a fost, ca de fiecare dată, dl. primar ing. Nicolae Sălăgean, de asemenea dl. Mihai Găină, reprezentant Jandarmeria Bicaz, preotul Gheorghe Mihalache, dl. Iulian Matasă, reprezentant Consiliul Local Bicaz, precum și membri ai familiilor elevilor, dovedind că legătura trainică între școală, familie și autoritățile locale este punctul de sprijin al unei comunități.

D-na director prof. Valeria Balint, în calitate de gazdă a evenimentului, a susținut un discurs de susținere pentru elevi și a dat citire mesajului de început al noului an școlar transmis de către d-na Inspector Școlar General prof. Florentina Luca-Moise.

Conducerea Liceului Carol I Bicaz mulțumește întregului personal didactic, didactic auxiliar și nedidactic pentru efortul depus pentru începerea în bune condiții a noului an școlar și urează tuturor elevilor putere de muncă și curaj în a-și urma calea înțelepciunii și cunoașterii pe care astăzi au mai făcut un pas.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate