Primarul Romanului adaugă un strop de prospețime în oraș: Un nou foișor pentru relaxare și socializare

Cu un angajament puternic față de dezvoltarea și bunăstarea orașului, Primarul Romanului a inaugurat astăzi un proiect inovator care aduce prospețime și confort în comunitatea locală. Un nou foișor a fost amplasat pe Strada C.A. Rosetti, oferind locuitorilor orașului o oază de relaxare și bucurie chiar sub cerul liber.

Primarul a exprimat bucuria sa față de acest nou adaus urban, menționând că fiecare zonă din oraș joacă un rol crucial în calitatea vieții cetățenilor. „Încercăm pe cât posibil să ținem cont de sugestiile dumneavoastră. Este minunat să văd comunitatea noastră interacționând în acest spațiu amenajat, cu zâmbete și bucurie”, a declarat Primarul în timpul ceremoniei de inaugurare.

Foișorul nou instalat nu este doar un simplu element de mobilier urban, ci reprezintă un spațiu de destindere și socializare. „Acesta nu este doar un loc de odihnă în zilele însorite, ci și un colț unde puteți întâlni vecinii și prietenii pentru o conversație relaxată sau o partidă amicală de remi”, a adăugat Primarul.

Proiectul de amenajare a fost realizat de echipa Direcției de Servicii Edilitare, subliniind angajamentul Primarului de a îmbunătăți și a adăuga valoare comunității. „Am dorit să ducem la bun sfârșit acest proiect cu resursele noastre proprii, așa cum am făcut și în cazul părculețului de lângă Biserica Armenească”, a explicat Primarul.

Această inițiativă de amenajare reprezintă doar un pas într-o direcție mai amplă. Primarul a asigurat comunitatea că vor fi create și alte spații similare, unde locuitorii orașului să poată crea amintiri frumoase împreună cu vecinii și prietenii. „Vreau să vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru susținerea necondiționată în eforturile noastre de a face din Roman un loc mai bun pentru toți!”, a încheiat Primarul Romanului.

Comunitatea orașului Roman privește cu entuziasm spre viitor, cu proiecte precum acesta care aduc bucurie și legături strânse între cetățeni.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate