Primarul Vasile Dorneanu îi invită pe toți locuitorii să participe la Ziua Comunei Pipirig, un eveniment amplu sub tema „SĂRBĂTOARE PE VALEA OZANEI”

Cu entuziasm și dorința de a aduce comunitatea mai aproape și de a sărbători atât realizările comunei, cât și realizările personale ale locuitorilor, Primarul Vasile DORNEANU a anunțat oficial evenimentul mult așteptat: Ziua Comunei Pipirig. Evenimentul va avea loc în data de 27 august 2023, începând cu ora 13:00, în Centrul Civic al comunei.

Sub titlul inspirat „SĂRBĂTOARE PE VALEA OZANEI”, evenimentul va servi drept platformă de promovare a valorilor și talentelor locale, în timp ce recunoaște și omagiază realizările individuale și de grup. Primarul Dorneanu își exprimă speranța că această sărbătoare va reprezenta o oportunitate pentru toți cei care iubesc comuna lor natală să se reunească, indiferent de distanță sau timp.

Obiectivele principale ale evenimentului includ promovarea imaginii comunei Pipirig, evidențierea interpreților locali de toate vârstele, prezentarea meșterilor populari și a tradițiilor, precum și sărbătorirea cuplurilor care împlineșc 50 de ani de căsătorie în acest an, sub denumirea „Nunta de aur”. Totodată, Ziua Comunei va fi un prilej de a felicita și recompensa părinții copiilor născuți în perioada septembrie 2022 – august 2023, și de a recunoaște excelența elevilor de la Liceul Tehnologic „Ion Creangă” și școlilor arondate din comună care au obținut rezultate deosebite la examenele naționale și la competițiile școlare.

Primarul Vasile DORNEANU a transmis un apel cald și deschis către toți pipirigenii, indiferent de locul în care se află, să se alăture acestei sărbători de suflet a comunității, în vederea celebrării frumuseții și valorilor locale.

Îmi doresc ca Ziua Comunei sǎ fie o sǎrbǎtoare a tuturor pipirigenilor, fie că sunt în țară sau în străinătate, întrucât consider că toți iubim comuna natală, indiferent de locurile în care ne poartă valurile vieții,

Așadar, vă aștept cu drag duminică, 27 august 2023, începând cu ora 13, în Centrul Civic al comunei să ne sărbătorim pe noi, pipirigenii, pe noi cei care trăim, muncim, gândim, simțim în și pentru această frumoasă localitate.”, a declarat Primarul Vasile Dorneanu, așteptând cu nerăbdare să se reunească cu comunitatea pentru un eveniment memorabil.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate