Primarul vrea să transforme alte străzi în coridoare de mobilitate, cetățenii scot apa sfințită și usturoiul, invocând toți zeii: „Un coridor de mobilitate îi trebuie în creier, să se poată conecta neuronii, 2-3 câți are”

Într-o postare de pe data de 25 martie am întrebat cititorii ce părere au despre faptul că primarul Andrei Carabelea mai vrea să transforme încă 10 străzi din Piatra Neamț în coridoare de mobilitate.

Poate dacă și domnia sa ar urmări care este pulsul general al orașului ar avea decența de a nu se mai încăpățâna să intre cu bocancii în sufletele oamenilor pe principiul lui Lăpușneanu: „dacă voi nu mă vreți, eu vă vreu”. A realiza că nu ești făcut pentru un anumit lucru nu este o dovadă de eșec ci, din contra, o dovadă de maturitate, echilibru și bun-simț.

Când insiști să repari o greșeală (și aceea neasumată) cu o alta, acest lucru spune mult mai multe despre tine ca individ cu complexul lui Dumnezeu decât despre cei care te critică pe bună dreptate, nicidecum că ar fi bolnavi de mania persecuției. S-a încercat, s-a eșuat – concluzia este atât de simplă – iar acum este nevoie de cineva care să scoată mătura și fărașul din dotare, să ia un pumn de analgezice pentru inevitabilele migrene ce vor veni și să facă curat înainte de a mai demara „ceva”. Nu te poți apuca de făcut cârnați de casă producție proprie cât porcul încă e viu și grohăie fericit mâncând din strachină.

Ca să nu fim acuzați pe nedrept (a câta oară?) că exagerăm, vă punem la dispoziție câteva ZECI din SUTELE de comentarii în acest sens. Recomandăm un bol generos cu popcorn, va fi distractiv:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate