Primăvară bogată în rezultate la Școala Gimnazială Nr. 1, Bicazu Ardelean

Elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 din comuna Bicazu Ardelean au obținut rezultate merituoase la etapa județeană a olimpiadelor de Educație tehnologică, Matematică și Limba și literatura română.
Eleva Apetrei Ana-Alexia, clasa a V-a, s-a calificat la etapa națională a Olimpiadei de Educație tehnologică cu 92 de puncte din 100.

La aceeași disciplină, Catrinoi Adelina Maria a obținut un rezultat deosebit la etapa județeană. Aceste merituase eleve au fost coordonate de către domnul profesor Ciucanu Sorin Nicolaie.
La Olimpiada de limba și literatura română s-au înregistrat, de asemenea, rezultate deosebite. Calificat la etapa județeană, elevul Chindea Ion Marian, clasa a VIII-a, a obținut un lăudabil rezultat sub îndrumarea doamnei profesor Mădălina Olariu.
La ciclul primar, prin participarea la Concursul național de matematică:

Olimpiada satelor din România, elevii: Suciu Adelina-Marilena, Țepes-Bobu Sara, Țifrea Maria,
Țepes-Grosu Iustina
, sub îndrumarea doamnei profesor pentru învățământ primar și
preșcolar, Doarvoaș Florentina, s-au calificat la etapa județeană.

La același concurs, eleva Țepeș-Grosu Iustina, clasa a IV- a, a obținut Mențiune.
La concursul Mate+, etapa județeană, sub îndrumarea d-nei profesor pentru învățământul primar și preșcolar, Strâmbu Steliana, sunt calificați și vor participa elevii din clasa a III –a, Bîrsan David-Mihai, Dobrița Ioan-Matei, Husari Daria Carina, Chindea Teodor Marian, Doarvoaș Rareș-Gabriel, Prușu Casian precum și elevii din clasa a IV-a, Țepeș-Grosu Iustina și Caia Sebastian, sub îndrumarea d-nei profesor pentru învățământul primar și preșcolar, Doarvoaș Florentina.

Comunitea Școlii Gimnaziale nr.1, com. Bicazu Ardelean își exprimă aprecierea față de aceste rezultatele și urează succes elevilor în etapele ce vor urma.

Director,
Prof. Dan – Ioan Husari

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate