Prin urmare se poate: a fost eliminată taxa de intrare în SJU Piatra-Neamț

În urma articolului publicat ieri, 21 aprilie care a avut ca subiect introducerea unei taxe de 10 lei la SJU Piatra-Neamț și după reacția președintelui Consiliului Județean, Ionel Arsene, s-a ajuns la decizia de eliminare a taxei menționate.

Decizia a fost luată în urma unei discuții care a avut loc între managerul SJU, Alexandru Filimon și Ionel Arsene:

Am discutat cu presedintele CJ Neamt dl. Arsene si am hotarat ca SJU PN să anuleze taxa pentru vizitatori. A fost o idee preluată de la alte spitale dar asta nu înseamnă că nu ascultăm cerințele publicului. Doresc să reamintesc că în timpul mandatului meu s-au eliminat 3 taxe percepute de spital și vreau să asigur pacienții și aparținătorii acestora că sănătatea și siguranța acestora sunt obiectivele principale ale echipei Comitetului Director. Paște liniștit tuturor! a transmis Alexandru Filimon.

Este încurajator să vedem că există flexibilitate și, cel mai important, o dorință de a pune nevoile oamenilor pe primul plan. Discuțiile constructive purtate într-o manieră civilizată, în care se cântăresc cu atenție atât argumentele pro cât și cele contra vor fi mereu cheia gestionării unor astfel de situații.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate