Problemele cu parcările din Piatra-Neamț abia încep

După cum știe toată lumea, primăria Piatra-Neamț s-a decis acum vreo doi ani de zile să preia parcările în administrare proprie, lucru salutat de toată lumea, doar că cei din conducerea primăriei nu au înțeles că cei din subordinea lor sunt campioni la încurcat lucrurile și la călcat de trei ori în același loc.

Din cauza departamentului juridic, planul cu parcările nu a funcționat și s-au trezit deodată cei din primărie că trebuie să preia parcările peste noapte fără să fie pregătiți deloc. Zăpăceala care a urmat o știe toată lumea. De vreo două luni de zile nimeni nu mai încasează bani de la parcările de reședință, pierzându-se sume importante de la bugetul local, sume pe care la un moment dat cineva va trebui să le plătească.

Acum, după ce au făcut salată din administrarea parcărilor, cei de la primărie vor să facă schimbarea modificării preluării nepreluate și să dea înapoi la Parking administrarea parcărilor, doar că totul trebuie trecut prin consiliul local, iar zvonurile spun că USR nu ar fi de acord și nu ar vota pentru. În acest caz situația se complică, deoarece nici PSD sau PMP nu ar avea motive să ajute PNL-ul, deoarece PNL-ul a făcut de capul lui totul fără să ceară părerea PSD sau PMP, deci e greu de cerut acum sprijinul. Mai mult de atât, s-a pus din nou în dezbatere publică un nou regulament pentru parcări, regulament care, de asemenea, e făcut fără consultarea opoziției sau a societății civile dar oricum arata mult mai bine decât regulamentele făcute până acum.

După cum anticipăm noi lucrurile, nu se va relua funcționarea administrării parcărilor de reședință prea curând la Piatra-Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate