Procurorii DNA, cu ochii pe angajările de la primăria Roznov

Din surse de încredere, am aflat că procurorii DNA Bacău au în cercetare un caz legat de angajări suspecte de a fi făcute prin fapte de corupție la nivelul primăriei Roznov.

Nu vă putem spune foarte multe detalii, dar ar fi suspiciuni că la ordin politic ar fi fost angajată pe o funcție de conducere, fără a susține un concurs, o persoană transferată de la Roman și s-ar fi pregătit sau realizat deja și angajarea a cel puțin o rudă apropiată a acestei persoane.

Am cercetat și noi aceste suspiciuni și am constatat cu mirare că un post de conducere la noua direcție DAS a primăriei Roznov a fost ocupat prin transfer și am mai descoperit și alte lucruri pe care momentan nu le facem publice pentru a nu interfera cu ancheta celor de la DNA.

Fiind vorba doar de suspiciuni, nu ne permitem să ne pronunțăm pe vinovății, dar credem că cine îl sfătuiește pe primar în materie de legalitate are scăpări. Noi, în locul primăriei Roznov, am relua de la zero organizarea DAS și am face totul ca la lege pentru că nu merită să își riște nimeni libertatea pe lucruri atât de neînsemnate.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate