Profesioniști din Neamț, nominalizați la gala care premiază excelența în asistență socială. Susține-i cu un vot

Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială este evenimentul care celebrează realizările profesiei de asistent social și transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.

Anul acesta se împlinesc 10 ani de când Colegiul Național al Asistenților Sociali premiază excelența pusă în slujba comunităților, familiilor, grupurilor vulnerabile, sprijinului uman și societății în ansamblul ei la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Evenimentul va avea loc în data de 19 martie 2024, la Ateneul Român și va fi prezentat de Andreea Marin – Ambasadorul Excelenţei în Asistenţă Socială, iar Soprana Irina Baianț – una dintre cele mai populare soprane ale României, va oferi momentul artistic al serii.

În aceste zile continuă competiția pentru a X-a ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială cu următoarea etapă: Votul online și preselecția pentru categoria Asistenți sociali.

Votul online se desfășoară în perioada 19 februarie, ora 10.00 – 26 februarie, ora 00.00 și va reprezenta 25% din punctajul final. Rezultatele votului online vor fi transmise juriului care va stabili câștigătorii.

Vă puteți vota favoriții accesând acest link: https://cnasr.ro/gala/vot-online. Puteți vota o singură dată pentru un premiu folosind adresa dvs. de email. Votul trebuie confirmat accesând link-ul pe care îl veți primi pe email-ul furnizat.

Anul acesta, o puteți susține pe SUCIU CARMEN-LILIANA, asistent social și coordonatoarea cazurilor socio-medicale ale Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț. Este nominalizată la categoria Premiul asistentul social al anului 2023.

Carmen Suciu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare pentru nemțeni. Cu numeroși beneficiari, susținători și voluntari alăturați cauzei Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț, Carmen Suciu a reușit să unească membrii comunității și să îndemne la voluntariat și solidaritate în sprijinul semenilor mai puțin norocoși. Misiunea de asistent social este una nobilă și este esențială pentru o societate mai sănătoasă, cu membri mai puternici, cu acces la educație, la un nivel de trai decent, care pot la rândul lor să întoarcă binele primit și altora.

Carmen Suciu este persoana care se implică în cele mai dificile și, aparent, imposibile cazuri sociale. Acolo unde sistemul de asistență socială, biserica și familia nu au putut rezolva nimic, vine ea și, de multe ori, reușește să găsească soluții. Dacă 10 dintre cei care se ocupă de asistență socială în România ar fi precum Carmen Suciu, țara noastră ar deveni un exemplu de bune practici în asistență socială pentru întreaga Europă.

Mare parte din activitatea lui Carmen Suciu în domeniul asistenței sociale pe parcursul anului 2023 este reflectată în nenumărate articole din presa locală și națională, în interviuri, în emisiuni dedicate persoanelor vulnerabile.

Vezi aici – click arhiva cu peste 200 de articole referitoare la activitatea lui Carmen Suciu.

De asemenea, din Neamț îi mai puteți susține cu un vot pe:

  • ŞTEFĂNESCU ROXANA-GEORGIANA –  Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului
  • ARCĂLEANU CAMELIA –  Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei copilului
  • ROBANIUC ALEXANDRU-MIHAI – Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei şi promovării drepturilor persoanelor cu dizabilităţi
  • CIUDIN DENIS-PETRU – Premiul pentru asistentul social din domeniul protecției persoanelor vârstnice şi îngrijirii la domiciliu
  • SAVIN DANA-ELENA – Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare
  • MITOCARIU MARIA – Premiul pentru asistentul social din mediul rural
  • CHIRILĂ SIMONA –  Premiul pentru asistentul social din domeniul promovării egalității de gen, egalității de șanse între femei și bărbați și combaterii discriminării

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate