[PROGRAM] În weekend, WATER FEST pe malul Lacului Bicaz, Neamț

În perioada 12- 14 august .c., pe malul lacului Izvorul Muntelui (Bicaz), în punctul denumit Podis, sat Bistricioara/comuna Ceahlău, Neamț, are loc WATER FEST- un festival de muzică și sporturi de apă.

Aflat la ediția a IV-a, evenimentul este organiat de Asociația Green Ties – Cravate Verzi și propune trei zile pline de activități pe malul „mării dintre munții Moldovei”.

În parteneriat cu Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, vom continua organizarea competiției naționale pentru vâslit canotci 10+1, Rowmania Water Fest sub egida Apele Unite ale României, în amintirea marelui campion Ivan Patzaichin”, precizează organizatorii.

În fiecare zi a festivalului (12,13 si 14 august), participantii se vor bucura de vâslit, de concerte, de ateliere pentru adulti si copii si de concursuri, pe malul celui mai mare lac de acumulare din țară- Lacul Izvorul Muntelui (Bicaz).

Iată Programul Ceahlău Water Fest 2022:

Vineri, 12 august:

  • 12.00-17.00 – acomodare cu echipament nautic, sporturi de apă, caiace, canotci 10+1, plăci SUP, bărci pescuit + Competiția de vâslit canotci 10+1
  • 21.00-24.00 – concerte Emeric Imre, Nightlosers

Sâmbătă, 13 august:

  • 12.00-17.00 – sporturi de apă la alegere, practicare la cerere + competiția de vâslit canotci 10+1
  • 21.00-24.00 – concerte Kempes, Green Ties, Trupa Tribut Valeriu Sterian

Duminică, 14 august:

  • ora 12.00 – Premiere competiția de vâslit canotci 10+1
  • 21.00-24.00 – concerte Radu Captari, Fără Zahăr și Scarlet Aura.

 Caiace, plăci stand up paddle si stand up kayak, bărci de pescuit vor fi puse la dispoziția celor care vor sa vâsleasca pe lac. Organizatorul își propune să atragă astfel un număr mare de iubitori de apă și sporturi nautice. De asemenea, se va instala pe malul lacului o insulă verde de colectare separată a deșeurilor.

Mai multe informații legate de acest festival, inclusiv BILETE,  AICI – CLICK.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate