Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Neamț este în evaluare la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

„Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Neamț“ este  supus analizei specialiștilor, conform graficului Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Zilele trecute a avut loc o întâlnire între ministrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, conducerea Consiliului Județean și a Companiei Județene Apa Serv și s-a stabilit că proiectul depus de furnizorul de apă din Neamț în data de 25 ianuarie 2023 este, conform prevederilor procedurale, în etapa de evaluare, respectiv etapa de verificare a conformității administrative și eligibilității.

„După evaluare și verificarea conformității administrative și a eligibilității, proiectul va intra în faza a doua, care presupune verificarea tehnică și financiară și sunt convins că vom aduce în județ peste 310 milioane de euro pe care îi vom investi în extinderea rețelelor de apă și apă uzată din orașele și comunele nemțene. «Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Neamț» este esențial pentru zona noastră! Vreau ca toți locuitorii județului să știe că urmăresc cu maxim interes evoluția lui, astfel încât să ajungă la implementare!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate