Provocare pentru mediul de afaceri nemțean: Sprijinirea echipei CSM Ceahlăul Piatra-Neamț în Liga 2

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț se confruntă cu o provocare: găsirea sprijinului necesar pentru acoperirea cheltuielilor în sezonul competițional 2023-2024, în Liga 2. Echipa propune mediului de afaceri nemțean oportunitatea de a colabora și de a contribui la succesul său, prin sprijin financiar pentru diverse aspecte ale activității, astfel încât să poată concura la nivel înalt și să reprezinte cu mândrie orașul și județul în competițiile fotbalistice.

Pentru a putea face față cerințelor unei competiții de nivelul Ligii 2, CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a identificat câteva cheltuieli necesare pentru prima parte a sezonului competițional. Aceste cheltuieli includ:

Achiziție de echipamente (150.000 lei): Pentru a asigura condiții optime de pregătire și desfășurare a meciurilor, echipa are nevoie de echipament de înaltă calitate. Fondurile alocate vor contribui la asigurarea echipeicu echipament de ultimă generație și la creșterea profesionalismului în activitatea fotbalistică.

Transport pentru deplasările la jocurile oficiale și cantonamente (100.000 lei): Participarea la meciurile oficiale din Liga 2 implică deplasări frecvente către diferite orașe din România. Fondurile necesare pentru transport vor acoperi costurile legate de deplasări, asigurând astfel o prezență constantă și o pregătire adecvată pentru întreceri.

Cazare pentru jocurile deplasare (150.000 lei): În timpul meciurilor în deplasare, este esențial ca echipa să beneficieze de cazare adecvată pentru a se recupera și a fi pregătită pentru următoarele meciuri. Fondurile alocate pentru cazare vor permite jucătorilor să se odihnească și să se concentreze pe performanță în timpul competițiilor.

Cazare și masă pe plan local (350.000 lei): Asigurarea cazării și mesei pentru jucători în timpul antrenamentelor și jocurilor de acasă este crucială pentru a le oferi confortul și suportul necesar în timpul competițiilor. Fondurile alocate vor asigura condiții optime pentru jucători și vor contribui la performanța lor sportivă.

Cantonamente (iulie 2023, ianuarie 2024) (200.000 lei): Cantonamentele sunt perioade cruciale de pregătire și consolidare a echipei. Fondurile necesare pentru cantonamente vor acoperi costurile de închiriere a facilităților, precum și alte cheltuieli asociate cu aceste perioade esențiale de dezvoltare a echipei.

Colaborarea mediului de afaceri nemțean cu CSM Ceahlăul Piatra-Neamț poate aduce beneficii semnificative pentru ambele părți. Prin sprijinirea echipei, companiile pot obține o expunere mediatică valoroasă, întrucât fotbalul atrage atenția unui public numeros și pasionat. De asemenea, susținerea sportului local și a talentelor tinere din județ poate contribui la dezvoltarea comunității și la creșterea patriotismului local.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate