PSD Neamț a reușit – 311 milioane de euro pentru investiții în rețeaua de apă din Neamț

311 milioane de EURO pentru investiții în rețeaua de apă, a anunțat acum câteva minute Daniel Harpa, președintele PSD Neamț.

E vorba de proiectul despre care au tot zis cei de la PNL Neamț și propaganda de companie că s-a pierdut și că ApaServ și PSD au pierdut banii. Iată că tot ceea ce ziceau liberalii s-a dovedit din nou a fi minciuni.

Dragi cetățeni din județul Neamț, avem o veste extraordinară: 𝐂𝐞𝐫𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐧𝐭̦𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐭𝐚̆ 𝐏𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐑𝐞𝐠𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐃𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐈𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐀𝐩𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐀𝐩𝐚̆ 𝐔𝐳𝐚𝐭𝐚̆ 𝐝𝐢𝐧 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥 𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭̦ 𝟐𝟎𝟏𝟒-𝟐𝟎𝟐𝟎 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐀𝐃𝐌𝐈𝐒𝐀̆ 𝐝𝐮𝐩𝐚̆ 𝐯𝐞𝐫𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐢𝐯𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞 𝐞𝐥𝐢𝐠𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞!” a anunțat președintele PSD Neamț, Daniel Harpa acum câteva minute.

Urmează investiții masive în infrastructura de apă și apă uzată din 42 de localități nemțene. Cu acest proiect ambițios, se realizează peste 290 km aducțiuni de apă, 471 km rețea de apă și 122 km rețea de canalizare, pentru a asigura accesul la apă potabilă și o infrastructură modernă de apă uzată pentru toți locuitorii județului.

Această veste nu poate decât să ne bucure pe noi, nemțenii, căci o rețea de apă modernizată este esențială pentru traiul și sănătatea noastră. Însă, suntem conștienți că unele voci din PNL Neamț se pot simți mai mult decât înecate în propria saliva din cauza acestei vești, dat fiind faptul că au propagat zvonuri despre pierderea acestui proiect de către ApaServ, “din cauza PSD”.” transmite Daniel Harpa

În continuarea mesajului, Daniel Harpa îi ironizează pe bună dreptate pe cei de la PNL Neamț pe care nu reușește nimeni să-i mai înțeleagă. Au investit o mulțime de bani și resurse să facă o campanie contra PSD pe care l-a acuzat că a pierdut acești bani ca acum, când proiectul a fost admis, să se facă de râs și electoratul să fie din ce în ce mai sătul de manipulările și minciunile liberalilor nemțeni. Nu știm cine se ocupă de strategia de imagine a liberalilor, dar numai bumeranguri de imagine fac și li se întorc de fiecare dată, lovindu-i din plin.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate