PSD Neamț: „Scuze, PNL Neamț, dar noi nu avem timpul liber pe care îl aveți voi!”

Scuze, PNL Neamț, dar noi nu avem timpul liber pe care îl aveți voi!

Lideri ai PNL Neamț au început o campanie agresivă, cu o exprimare suburbană, la adresa PSD Neamț, cu mult sub demnitatea majorității colegilor liberali. Nu putem să ne dăm seama de ce au ales acest stil de comunicare grobian, dar… dacă ei cred că așa trebuie să se prezinte în fața propriului electorat și așa își respectă propriul electorat, e alegerea lor.

Prin acest comunicat dorim să ne cerem scuze pentru faptul că nu răspundem la toate atacurile venite dinspre PNL Neamț. Nu e vorba de o atitudine arogantă, de o fugă de conflicte politice sau de dezbatere cu PNL Neamț. Noi, cei de la PSD Neamț, avem în derulare sute de proiecte la nivel județean și în fiecare localitate pe care o administrăm. Nu mai avem timp să răspundem și la toate atacurile venite din partea PNL.

Promitem colegilor liberali din Neamț că după ce terminăm proiectele pentru care ne-au votat oamenii, ne vom face timp să le răspundem și lor. În prezent suntem foarte ocupați cu lucruri pentru oameni și nu avem timp pentru scandal.

Mulțumim anticipat pentru înțelegere, PNL Neamț! Vă dorim să ajungeți ziua în care să fiți atât de ocupați cu a face lucruri pentru nemțenii care v-au votat, încât să nu mai aveți timp de atacuri politice.

Daniel Harpa, președinte interimar PSD Neamț

Comunicat de presă

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate