Puntea de la ștrand, dovada că primăria Piatra-Neamț e plină de oameni de știință

Prin luna august, oamenii de știință de la primăria Piatra-Neamț căutau un constructor care să refacă puntea de la ștrand și ofereau pentru această lucrare 1.221.134 lei.

În septembrie, aceiași oameni de știință au mai scos o dată la licitație lucrarea, neînțelegând de ce data trecută nu a vrut-o nici un constructor.

În octombrie, din nou, aceeași poveste, au scos puntea de la ștrand la licitație. Oamenii de știință de la primărie făceau același lucru, sperând la rezultate diferite.

În noiembrie, grupului de oameni de știință de la primărie i s-a aprins becul și au ridicat prețul pe care îl oferă la 2.073.666 lei. Aproape dublu decât prima oară. Vă dați seama ce marjă de eroare au cei de la primărie când evaluează o lucrare? Cam 90%.

Acum rămâne de văzut dacă constructorul M.C. cu care se spune că s-a aranjat trucarea licitației după dublarea prețului se va băga în această combinație penală și va accepta lucrarea.

Oricum, ideea care se poate reține din această achiziție este că oamenii de știință care se ocupă de achiziții la primărie sau cei care ordonă cum să se facă achizițiile sunt praf. Cum să estimezi o lucrare la 1 milion și după câteva luni la 2 milioane?

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate