Raliul Romanului, ediția I – „Astfel de evenimente ne arată încă o dată puterea și vitalitatea comunității noastre” (Leonard Achiriloaei)

Ieri, 8 iulie, Primarul Municipiului Roman a participat la o deschidere plină de energie și pasiune pentru motorsport. Raliul Romanului – ediția I, care a luat startul în acest weekend, fiind organizat de Asociația „Roman-Vodă Racing Dream”, sub coordonarea entuziastă a tânărului David Băetanu.

A fost o ocazie deosebită de a susține și aplauda tinerii noștri talentați care au demonstrat că pasiunea și determinarea pot conduce la realizări frumoase.

Felicitări tuturor participanților și organizatorilor pentru eforturile depuse în realizarea acestui eveniment deosebit.

Totodată, doresc să evidențiez și o altă inițiativă notabilă, care s-a încheiat cu succes, fiind sprijinită de Primăria Municipiului Roman – Școala de vară „Cu Hristos în vacanță”. Această școală de vară, organizată de parohia „Sf. Gheorghe”, a adus împreună, timp de o săptămână, copiii noștri pentru a petrece timp învățând și jucându-se într-un mediu plin de valori creștine. Este minunat să vedem cum comunitatea noastră se implică în educația și formarea tinerelor generații.

Astfel de evenimente ne arată încă o dată puterea și vitalitatea comunității noastre, evidențiind determinarea de a promova valorile, talentul și angajamentul tinerilor din Roman. Sunt mândru de aceste realizări și de munca dedicată a tuturor celor implicați!”, a transmis Leonard Achiriloaei, Primarul Municipiului Roman.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate