Răzbunare ca în Neamț: i-a incendiat mașina tatălui. Așa se rezolvă conflictele…

La data de 3 martie a.c.,  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 54 de ani, din Pipirig, cu privire la faptul că autoturismul proprietate personală i-a fost incendiat.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 3 martie a.c., în jurul orei 21:30, pe fondul consumului de alcool și a unei stări conflictuale mai vechi, un tânăr de 25 de ani, din Pipirig, ar fi pătruns fără drept în curtea unui vecin, din aceeași localitate, de unde ar fi sustras combustibil, aflat în două recipiente din plastic.

Ulterior, acesta ar fi escaladat poarta și ar fi pătruns în curtea locuinței tatălui său, în vârstă de 54 de ani, ar fi spart unul dintre geamurile laterale ale autoturismului, care se afla parcat în curte imobilului și folosindu-se de combustibilul anterior sustras, i-ar fi incendiat autoturismul, provocând un prejudiciu, de aproximativ 2.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, la data de 4 martie a.c., față de tânărul de 25 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

La data de 5 martie a.c., acesta a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate