Răzbunare cruntă aseară, la Văleni: au intrat cu forța în casa unui bărbat și l-au bătut de față cu copiii – Victima a fost luată cu Salvarea (IMAGINI în articol)

O reglare de conturi a avut loc aseară la Văleni: 4 persoane de etnie romă (din sursele noastre aceștia fiind domiciliați în Bodești și respectiv Crăcăoani) au intrat cu forța în casa unui alt bărbat din Văleni exercitând acte de violență asupra sa în fața copiilor de aproximativ 1 și 3 ani. Motivul ar fi fost o suma de bani (de ordinul câtorva sute de lei) nerambursată la timp.

Aceleași surse precizează faptul că agresorii sunt cunoscuți pentru multiple infracțiuni și că se ocupă cu camăta. Starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutățit după câteva ore fiind solicitat un echipaj al Ambulanței care l-a preluat și transportat la SJU Piatra-Neamț. Două persoane au fost reținute iar celelalte două sunt căutate de către forțele de ordine.

Informația a fost confirmată de IPJ Neamț care a precizat că s-a deschis un dosar penal pentru lovire și violare de domiciliu.

Revenim cu noi date.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate