Reacția directorului Spitalului Județean de Urgență cu privire la pozele deocheate apărute în spațiul public: „Nu accept să fiu marioneta celor care vor să țină spitalul subjugat de interese obscure” – Alexandru Filimon

În spațiul public au apărut ieri niște poze de la un show privat cu două fete dezbrăcate iar printre spectatori este și actualul director al spitalului din Piatra-Neamț.

Aceste poze au intrat în posesia redacției noastre dintr-o sursă anonimă de foarte mult timp, dar în urma investigației făcute am decis să nu le publicăm deoarece pozele fuseseră făcute într-un spațiu privat, la o petrecere deocheată care a avut loc cu mult timp înainte ca Alexandru Filimon să devină directorul spitalului. Mai mult de atât, din investigația noastră jurnalistică a reieșit că fetele erau două ”profesioniste” din alt județ care ofereau astfel de spectacole contra cost la diverse petreceri.

În decursul timpului, am intrat în posesia multor astfel de poze cu caracter privat din viața privată a unor oameni care au ajuns pe anumite funcții dar politica publicației este contra amestecului în viața privată a oamenilor.

Mai mult de atât, astfel de poze apar când o persoană ajunge pe o funcție și deranjează grupuri de interese căci dacă ar fi vorba de interesul public ele ar apărea înainte ca persoana să ajungă pe funcție.

Reacția domnului Alexandru Filimon, directorul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț nu a întârziat să apară. Vă prezentăm mai jos declarația dânsului cu privire la aceste aspecte:

Apariația materialului de „presă” (mizerii) și implicit a acelei fotografii, face parte dintr-o campanie de denigrare generată de cei care nu au fost de acord cu deciziile mele, luate în calitate de manager al unități medicale.

Am întâlnit o rezistență neproductivă din partea unor membri ai colectivului medical, care pur și simplu nu au fost de acord că mai presus de orice trebuie să se afle sănătatea pacientului și nu alte interese personale.

Astfel, de aproximativ trei săptămâni, din momentul în care am decis înlocuirea unui șef de secție, sunt atacat, denigrat, calomniat și amenințat cu apariția în presă a unor fotografii care să mă pună in ipostaze compromițătoare.

Nu accept să fiu marioneta celor care vor să țină spitalul subjugat de interese obscure. Amenințările primite pe parcursul celor trei săptămâni s-au materializat prin apariția unui material de „presă” și a unei fotografii menite să mă discrediteze atât pe mine cât și pe alți oameni din anturajul meu sau chiar din personalul medical.

Informațiile publicate reprezintă doar o formă de santaj a celor care se opun modernizării spitalului. Am supus aceasta situatie atenției organelor competente și apreciez că aceasta va fi lămurită în timp util.
Multumesc zecilor de prieteni care mi-au trimis mesaje de suport!
”, a transmis domnul Filimon.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate