Recenzie cu peripeții a pistelor pentru biciclete din Piatra-Neamț: „Mi-a plăcut, dar nu mai vin” (VIDEO)

Youtuber-ul care administrează canalul bucharestBIKEtraffic, cu aproape o jumătate de milion de abonați, a venit la Piatra-Neamț să testeze pistele pentru biciclete, deja viralizate în toată țara pentru „spectaculosul” șir de stâlpi pe mijlocul lor.

În materialul video publicat astăzi pe canalul său de Youtube, care merită urmărit, chiar și doar pentru umorul cu care sunt abordate situațiile, biciclistul a luat la rând toate pistele pentru biciclete din oraș, unele aflate încă în lucru, altele amenajate, iar rezultatul plin de peripeții îl puteți urmări, fără alte comentarii, în clipul de mai jos cu această descriere a autorului:

Am pedalat în Piatra-Neamț. Nu a fost foarte plăcut pentru că am descoperit doar în jur de 12 km de piste de biciclete. Câțiva km în construcție, alții prost realizați și cei mai mulți slab semnalizați. Mă refer la kilometri. Dar măcar era să mă duc pe lumea de dincolo. Mi-a placut, dar nu mai vin cu bicicleta decât dacă vreau să mă dau pe munte pe traseul de downhill din oraș. Altfel, Piatra-Neamț rulz!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate