Reglare de conturi între rude, terminată prost: victima a fost transportată la Urgențe (NEAMȚ)

La data de 23 iulie a.c., în jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 33 de ani, din Sagna, a fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, bărbatul în cauză ar fi fost agresat cu un obiect tăietor-înțepător de către fratele concubinei sale, în vârstă de 35 de ani, din Sagna.

Cel în cauză a fost condus la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate, fiind constatat faptul că leziunile suferite nu au fost de natură a-i pune viața în pericol.

În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimei, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul în cauză, a transmis IPJ Neamț.

Potrivit informațiilor transmise de SAJ Neamț, bărbatul în discuție a suferit o plagă înjunghiată latero-cervicală stângă prin agresiune; victima a fost preluată de un echipaj cu medic şi transportată la CPU a Sp. Municipal Roman.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate