Reluarea alimentării cu apă în Dărmănești și Ciritei, amânată până la miezul nopții

Anunț ApaServ – lucrările la avaria care afectează alimentarea cu apă în cartierul Dărmănești și Ciritei se prelungesc până la ora 24.00, față de ora 22.00 când se estima reluarea furnizării apei.

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă, existând și posibilitatea întreruperii temporare a serviciului de alimentare cu apă potabilă, astăzi 29.04.2024, până la ora 24.00.

Vor fi afectați utilizatorii din cartierul Ciritei și de pe străzile: Orhideelor, Pietrelor, Magnoliei, Begoniei, Tiparului, 1 Decembrie 1918 (de la Complex Orion, până la Școlile Normale), Dărmănești, Constantin Mătase și Aleea Garofiței.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate