Remiză la Piatra-Neamț în etapa a 6-a din Liga 2. Ceahlăul – Chindia, scor 1-1

Astăzi, 19 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul din Piatra-Neamț s-a desfășurat meciul din etapa a 6-a a sezonului regular al Ligii 2, CSM Ceahlăul Piatra Neamț și AFC Chindia Târgoviște.

Încă dinainte de partidă se preconiza a fi un meci dificil pentru Ceahlăul în fața unei echipe care vine din Liga 1.

Jucătorii pregătiți de Cristian Pustai au menținut scorul 1-0 până în ultimele minute ale meciului. Golul a fost înscris pentru Ceahlăul în minutul 27 de către Patrick Petre.

Bucuria celor de la Ceahlăul a fost, însă, spulberată când Andrei Marc a marcat pentru Chindia în minutul 90+1, egalând scorul, 1-1.

Jocul următor de campionat pentru galben-negri va fi sâmbătă, 23 septembrie 2023, de la ora 11:00, și va fi transmis în direct pe platforma de internet, FRF.TV.

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a mai anunțat că echipei s-a alăturat un nou sponsor, Comat Scav, o companie de construcții și civile și industriale din Piatra Neamț condusă de Ionel Cojocaru-Iftode.

Comat Scav sprijină CSM Ceahlăul împreună cu grupul de firme COMES (Comes SA, COMES Valves și COMES Industry) și societățile SSAB-AG, Decor Lux și EvoPack.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate