Renovarea și îmbunătățirea spațiilor publice din comuna Tarcău: Angajamentul și implicarea comunității pentru un viitor strălucitor

Victoria Tarcau a anunțat cu entuziasm progresul lucrărilor de renovare și îmbunătățire a spațiilor publice din comună. Eforturile sunt concentrate în prezent asupra vopsirii a două foișoare și a pregătirii celui de-al treilea, iar în săptămânile următoare vor fi aduse băncuțe și mese pentru picnic.

Mulțumim domnului Primar pentru lac și cele necesare protejării lemnului! Fiind proaspăt vopsite, vă rugăm să nu le folosiți astăzi!

Victoria Tarcău

Cu toate că cele două foișoare sunt proaspăt vopsite, cetățenii sunt rugați să nu le folosească curand pentru a le permite vopselei să se usuce în mod corespunzător. Mesajul adresat tărcăoanilor subliniază faptul că aceste spații sunt proprietatea comunității și trebuie să fie îngrijite și protejate de toți locuitorii. Starea și durata de viață a acestor amenajări depind de angajamentul și responsabilitatea tuturor.

În mesajul său, Tarcau reamintește că toate eforturile și munca depusă pentru renovarea și extinderea zonelor publice sunt rezultatul implicării mai multor oameni dedicați și pasionați. Comunitatea Tărcăoani dorește să le mulțumească tuturor celor care au contribuit la aceste proiecte cu suflet și generozitate.

Pe lângă lucrările actuale, V. Tarcău dezvăluie că se pregătește un eveniment special pentru a marca finalizarea proiectelor: „Festivalul ceaunelor” care va avea loc pe 22 iulie. Evenimentul se anunță a fi plin de surprize, iar localnicii și turiștii vor avea ocazia de a se bucura de noile amenajări și de a petrece timp de calitate împreună.

Victoria Tarcău și comunitatea demonstrează un angajament puternic față de îmbunătățirea infrastructurii locale și crearea de spații publice atractive. Prin eforturile lor, aceștia promovează responsabilitatea civică și implicarea activă a tuturor în menținerea și protejarea acestor noi amenajări. Cu Festivalul ceaunelor în apropiere, se așteaptă ca entuziasmul și implicarea comunității să crească și mai mult, consolidând legăturile dintre locuitori și atrăgând și mai mulți turiști în frumoasa localitate Tarcău.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate