Reprezentanții instituției Avocatul Poporului vin la Piatra-Neamț pe 14 februarie

În data de 14 februarie 2023 reprezentanții instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Bacău se vor deplasa în municipiul Piatra Neamț pentru a acorda audiențe cetățenilor din județul Neamț și pentru a primi petiții. Activitatea se va desfășura între orele 09:30 – 12:30, la sediul Consiliului Județean Neamț, în spațiul pus la dispoziție în acest sens.    

Cetățenii pot solicita sprijinul instituției Avocatul Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe. Pentru operativitate, recomandăm persoanelor interesate ca la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum și documente justificative, în copie. Persoanele interesate se pot înscrie la numărul de telefon al Biroului Teritorial Bacău din cadrul instituției Avocatul Poporului – 0234-572472.

Totodată, cetățenii care doresc să se adreseze instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Bacău pot transmite cererile și prin poștă, pe adresa biroului din municipiul Bacău, str. Nicolae Bălcescu nr.5 sau prin e-mail pe adresa avpbacau@avp.ro.

Programul de audiențe la sediul din municipiul Bacău este următorul: luni și miercuri între orele 10 – 14, marți și joi între orele 12 – 16.

Reamintim cetățenilor că instituția Avocatul Poporului este autoritate publică autonomă și independentă față de orice altă autoritate publică din România și are drept scop apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice. De asemenea, dorim să informăm persoanele interesate că nu fac obiectul activității instituției Avocatul Poporului actele autorității judecătorești (dosare aflate pe rolul instanțelor de judecată, sentințe pronunțate în aceste dosare).

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate