Restaurantul „La Flamma” din Piatra-Neamț a oferit servicii de catering la Forumul de Arhitectură și Urbanism „Moldova Reper 2030”

Restaurantul „La Flamma” a asigurat serviciile de catering la Forumul de Arhitectură și Urbanism „Moldova Reper 2030”, organizat de Filiala Teritorială Bacău-Neamț a Ordinului Arhitecților din România. Evenimentul s-a desfășurat vineri, 26 mai, în incinta Teatrului Tineretului din municipiul Piatra-Neamț.

Forumul de Arhitectură și Urbanism „Moldova Reper 2030” a reprezentat o ocazie importantă pentru profesioniștii din domeniul arhitecturii și urbanismului de a se întâlni, de a schimba idei și de a explora tendințele și provocările actuale și viitoare ale acestui domeniu vital. Participanții au avut ocazia de a se bucura de serviciile de catering impecabile oferite de restaurantul „La Flamma”.

Cu o experiență vastă în domeniul ospitalității, „La Flamma” a oferit o selecție de preparate deosebite și o prezentare impecabilă, adaptate la nevoile și preferințele participanților la eveniment. Echipa dedicată și pasionată a lucrat îndeaproape cu organizatorii pentru a asigura o experiență gastronomică de neuitat în cadrul Forumului „Moldova Reper 2030”.

„Suntem mândri să fim aleși ca furnizor de servicii de catering pentru acest eveniment prestigios și suntem recunoscători pentru încrederea acordată de către organizatori. Eforturile noastre continue de a oferi preparate de înaltă calitate și servicii excelente s-au materializat într-o experiență gastronomică remarcabilă pentru toți participanții la Forumul „Moldova Reper 2030”.”, au declarat reprezentanții „La Flamma”.

Pentru mai multe informații despre Forumul de Arhitectură și Urbanism „Moldova Reper 2030”, vă invităm să accesați website-ul oficial al evenimentului: www.moldovareper2030.ro.

Pentru detalii suplimentare despre serviciile de catering oferite de „La Flamma”, pentru comenzi și rezervări accesați pagina de facebook La Flamma Restaurant.

***

Restaurantul „La Flamma” este un renumit local din Piatra-Neamț, situat în clădirea Telegondolei (etajul 2) – Gară, oferind o experiență gastronomică deosebită și servicii de calitate superioară. Echipa talentată de bucătari și personal ospitalier se străduiește să ofere preparate de înaltă calitate, o ambianță plăcută și servicii impecabile pentru toți clienții. Principala specialitate sunt preparatele la grătar pe care vă invităm să le încercați.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate