Resuscitare începută în stradă, continuată la UPU, fără răspuns: un bărbat a murit după ce s-a înecat cu o bucată de covrig (NEAMȚ)

La data de 15 noiembrie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, au fost sesizați, cu privire la faptul că, pe bulevardul Ștefan cel Mare, din Târgu-Neamț, se află o persoană inconștientă.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că un bărbat de 56 de ani, din Târgu-Neamț, după ce ar fi mâncat un covrig, ar fi început să manifeste dificultăți în respirație.

Atât cei prezenți la fața locului cât și un echipaj medical au efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire a fost declarat decesul bărbatului.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis Sinsp. Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Pe surse, un trecător a inițiat manevrele de resuscitare până la sosirea ambulanței. Manevrele au continuat la UPU Tg. Neamț timp de mai bine de o oră, fără niciun rezultat.

Condoleanțe familiei!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate