Rețeaua ta de aventură în mijlocul naturii, la doar 20 km de Lacul Roșu!

S-a dat startul la Camping by Tony în județul Neamț, la doar 20 km de Lacul Roșu. Acest camping oferă locuri de campare pentru rulote, autorulote și corturi, fiind o destinație ideală pentru iubitorii de natură și aventură.

Campingul dispune de numeroase facilități pentru a asigura confortul și relaxarea vizitatorilor. Fiecare loc de campare beneficiază de energie electrică, iar copiii se pot bucura de un spațiu de joacă dotat cu leagăne. Pentru momentele de relaxare, există hamace amplasate în zona de camping. Pentru pasionații de gătit în aer liber, este disponibil un spațiu special amenajat pentru grătar și foc de tabără. De asemenea, există un ceaun pentru cei care doresc să prepare mâncăruri tradiționale în aer liber.

Campingul dispune de facilități sanitare, cu grupuri sanitare bine întreținute și un punct de alimentare cu apă. Pentru servirea meselor în aer liber, există un foișor acoperit și închis. Pentru cei interesați de sport, campingul pune la dispoziție și un teren de fotbal.

Este important de menționat că zona de campare este împrejmuită cu gard, oferind o anumită intimitate și siguranță vizitatorilor. Situat în comuna Dămuc, satul Huisurez, județul Neamț, campingul oferă o priveliște pitorească spre munți.

Un mare avantaj al acestei locații este apropierea față de numeroase obiective turistice din zonă. Vizitatorii pot explora Cheile Bicazului, Lacul Roșu, Lacul Izvorul Muntelui, Cascada Duruitoare, Hășmașul Mare, Satul Trei Fântâni și Stâna Turistică. Fiind situat în proximitatea acestor puncte de interes, campingul reprezintă un punct de plecare ideal pentru explorarea zonei și pentru a admira frumusețea naturală a locurilor.

Campingul by Tony este o oază de liniște și relaxare, departe de agitația orașului. Aici, vizitatorii pot să-și încarce bateriile într-un peisaj de poveste, care îți taie respirația. Aerul curat de munte și frumusețea naturii oferă o atmosferă unică și relaxantă, fiind un loc perfect pentru a evada din rutina cotidiană și a petrece o vacanță de vis.

Această zonă montană este ideală pentru persoanele aventuriere, care iubesc drumețiile, off-road-ul, enduro-ul, ciclismul și alte activități în aer liber. Indiferent de preferințele fiecăruia, Camping by Tony oferă o gamă variată de activități și posibilități de petrecere a timpului liber în mijlocul naturii.

Cu facilitățile sale moderne, peisajul impresionant și proximitatea față de obiectivele turistice importante, Campingul by Tony din județul Neamț este cu siguranță o alegere excelentă pentru iubitorii de camping și aventură. Poți să-ți ridici cortul aici și să te bucuri de aerul curat de munte într-o vacanță de vis.

sursa:Camping by Tony

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate