Rezultate excepționale pentru sportivii de la Ray’s Dance Piatra-Neamț, în Lotul Național de la German Open Championships

Cinci zile de competiție (9 AUGUST- 13 AUGUST), în 3 săli de concurs, 49 de categorii de dans sportiv au evoluat aproape 6.000 de sportivi din 51 de țări de pe 5 continente (în anul 2022).

Aceasta înseamnă German Open Championships pentru fenomenul dansului sportiv mondial. Ray’s Dance a adus României şi municipiului Piatra-Neamţ, dar şi județului Neamţ cele mai bune rezultate pe care le-au avut vreodată dansatorii sportivi nemţeni la vreo competiţie de o asemenea anvergură.

Clubul de dans sportiv Ray’s Dance, singurul din Piatra-Neamţ  a făcut şi de această dată event-ul prin cele 2 perechi componente ale Lotulului Naţional de dans sportiv al României, participante la această grandioasă competiție.

Alexadru Marian Sabin şi Alessandra Maria Dediu au luat startul la 3 competiţii din cadrul acestui campionat: Junior I 10 Dansuri, Junior I Standard şi Junior I Latino. Alexandru George Bertea şi Carina Băisan au concurat şi ei la Categoria Junior II 10 Dansuri, Junior II Latino şi Junior II Standard.

Rezultate nesperate, obţinute de un dans, poate cel mai bun din 2022, al acestor minunaţi sportivi:

🏅Alexandru Marian Sabin – Alessandra Maria Dediu- categoria Junior I

📌secţiunea 10 Dansuri – locul 4 din 45 perechi;

📌secţiunea Standard – locul 6 din 48 perechi;

📌secţiunea Latino – locul 16 din 64 perechi;

🏅Alexandru George Bertea -Carina Băisan – categoria Junior II

📌secţiunea 10 Dansuri – locul 14 din 62 perechi;

📌secţiunea Standard – locul 29 din 78 perechi;

📌secţiunea Latino- locul 32 din 105 perechi.

Ne putem mândri cu singură pereche de dansatori sportivi din Moldova care s-a calificat la 2 finale de German Open, în acest an, Alexandru Marian Sabin şi Alessandra Maria Dediu.

„Mulțumim celor care au crezut în noi și au ajutat la dezvoltarea dansului. Mulțumim părinților pentru
eforturile făcute și copiilor pentru emoțiile plăcute pe care ni le-au oferit. A fost o mare realizare să dansăm în 2 finale cele mai importante de până acum și mulțumim pentru acesta oportunitate perechii Alex & Maya. Felicitări și succes pe mai departe tuturor! Mulțumim FRDS!”,
completează Andrei Scrab, preşedintele Ray’s Dance şi antrenorul acestor copii de excepţie.

În 2022, German Open pentru România a însemnat LOCUL I PE NAŢIUNI, peste ţări cu tradiţie în dansul sportiv, înregistrând:

– 200 de sportivi români participanți

– 42 de finale

– 25 de podiumuri, din care:

– 10 medalii de aur

– 8 medalii de argint

– 7 medalii de bronz

Putem spune că dansul sportiv românesc completează, alături de înot, gimnastică, tenis şi canotaj, imaginea de aur a României.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate