Rezultate remarcabile obținute de Clubul Sakki International, în cadrul CAMPIONATULUI MONDIAL

Sensei Daniel Nicolae Aanicăi, antrenorul Clubului SAKKI INTERNATIONAL, a transmis un mesaj de mândrie și bucurie după o competiție intensă de kumite. Fetele echipei au obținut performanțe remarcabile și s-au clasat pe poziții fruntașe în cadrul Campionatului Mondial.

În ciuda unei zile grele pline de peripeții, echipa SAKKI INTERNATIONAL a reușit să se impună și să obțină titlul de vicecampioane Mondiale dintr-un total de 13 echipe participante. Antrenorul Daniel Nicolae Aanicăi s-a declarat extrem de mândru de prestația remarcabilă a fetelor și le-a transmis felicitări pentru performanța lor impresionantă.

Echipa a reușit să aducă acasă trei medalii valoroase, demonstrând talent și dedicare în competiția acerbă. Astfel, pentru categoria kata echipe, sportivele Bordeianu Emma, Miron Livia și Farcas Mariuca au câștigat locul întâi, aducându-și acasă medalia de aur.

În cadrul competiției kumite echipe rotativ, sportivele Bordeianu Emma, Farcas Mariuca și Miron Livia s-au clasat pe locul doi, aducând echipa medalia de argint.

De asemenea, sportiva Miron Livia a obținut o performanță deosebită și a câștigat medalia de bronz în categoria kata individuală.

Sensei Daniel Nicolae Aanicăi și echipa sa revin acasă cu o victorie importantă și cu dorința de a continua să se perfecționeze și să fie și mai buni în viitoarele competiții. Antrenorul a ținut să mulțumească părinților sportivelor, care au fost alături de echipă pe tot parcursul acestei călătorii, înțelegând importanța antrenamentelor, perseverenței și dorinței de a fi cei mai buni.

Performanțele remarcabile obținute de Clubul SAKKI INTERNATIONAL reprezintă o mândrie pentru orașul nostru și arată că dedicarea și pasiunea pentru sport pot aduce rezultate de succes la nivel internațional. Felicitări din partea întregii comunități și mult succes în continuare!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate