RICH Dent: Atunci când combinăm tehnologia, pasiunea și iubirea pentru oameni, rezultatele sunt remarcabile

Știm cu toții cât de mult valorează un zâmbet perfect, cât de mult schimbă percepția umană și câtă încredere în sine poate oferi. Dar ce e de făcut când dinții noștri ajung în punctul în care au nevoie de intervenții majore?

Mersul la stomatolog poate însemna, pentru mulți dintre noi, un adevărat coșmar, iar acest lucru nu implică doar procedurile în sine, implică timpul de lucru și calitatea unei lucrări dar în egală măsură implică și prețul, care de multe ori poate părea mult prea mare pentru a ni-l putea permite, prin urmare foarte mulți dintre noi amână acea vizită la medic, care poate fi uneori vitală pentru dinții noștri.

Odată distruși, dinții noștri pot fi, totuși, înlocuiți cu lucrări protetice, însă de foarte multe ori se întâmplă ca aceste lucrări să nu fie pe măsura așteptărilor, să jeneze și să cauzeze probleme, fiind necesară uneori chiar înlocuirea acestora (alți bani, altă distracție).

Din fericire, tehnologia a evoluat extrem de mult, iar o lucrare protetică în care se combină în egală măsură pasiunea, tehnologia și iubirea față de oameni, se va ridica la cele mai înalte standarde.

Am ales astăzi să vorbim despre un laborator de tehnică dentară din Piatra Neamț care, printre altele, oferă o șansă și oamenilor care nu își permit să achite sume exorbitante, îndeplinind astfel o misiune socială foarte importantă, anume aceea de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor din medii defavorizate prin oferirea lucrărilor dentare de cea mai buna calitate la preț de producție, fără plata manoperei.

„RICH Dent a fost conceput în dorinţa de a oferi medicilor şi clinicilor cele mai noi şi mai moderne posibilităţi de realizare a lucrărilor protetice.

Echipa noastră oferă o atenție deosebită fiecărei lucrări primite, încercând în acelaşi timp să onoreze toate cerințele venite din partea medicilor.

Fiecare restaurare dentară pe care o producem, este realizată prin tehnologia digitală CAD-CAM pentru a asigura o precizie, adaptare, funcţie şi estetică la cele mai înalte standarde.

Laboratorul vă oferă restaurări fixe care includ o calitate excepţională, împreună cu estetica inegalabilă, ba mai mult, timpul de lucru este unul extrem de scurt, tehnologia CAD-CAM oferind pacientului posibilitatea de a beneficia de lucrările protetice integral-ceramice în maxim 24 de ore.

Soluţiile noastre includ lucrări clasice, ca de exemplu lucrări metalo-ceramice, dar şi lucrări de cea mai înaltă calitate, realizate din zirconiu si e-max.

Fiecare lucrare utilizează tehnologia digitală într-un fel sau altul, indiferent că vorbim despre o scanare, un design sau o frezare a lucrării.

RICH Dent este laboratorul care te poate aduce în noua eră a tehnologiei digitale!”, a transmis

Bianca Ricea, tehnician dentar și administrator RICH Dent.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate