Risc major de îmbolnăvire: „ouă nu expirate, ci putrezite” într-un supermarket din Piatra-Neamț. Termenul de valabilitate: 20 iulie(!!) – (IMAGINI)

Un locuitor din Piatra-Neamț ne-a semnalat o problemă gravă la capitolul sănătății publice: mai precis, în seara zilei de ieri, persoana în discuție a mers la cumpărături într-un supermarket din Piatra-Neamț. În coșul de cumpărături a pus, printre altele, un cofraj cu 10 ouă „proaspete” cu termen de valabilitate până pe data de 20 iulie.

Astăzi, când a vrut să le gătească, ouăle erau de-a dreptul…verzi:

Am cumparat ouă de la ***** care teoretic expirau pe 20.07, si astazi cand am vrut sa fac mancare cu ele, erau.. nu expirate.. Putrezite!!! Cu 10 zile inainte de sfarsitul valabilitatii.

Mai jos, imaginile „prospețimii” desăvârșite:

În momentul în care un produs aflat în termen de valabilitate se prezintă în acest mod, nu ne putem gândi decât la două explicații posibile: ori condițiile de depozitare lasă de dorit, ori etichetele cu termenul de valabilitate sunt…neconforme – elegant spus. Indiferent care ar fi scenariul, nu există nicio scuză.

Aveți mare grijă la ceea ce cumpărați și mai ales de unde. Se pare că sănătatea consumatorilor a devenit irelevantă în ultimul timp.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate