Riscul de poluare în următoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a prezentat o analiză cu privire la concentrațiile de monoxid de carbon în zona României în perioada 6 – 8 aprilie 2022.

Datele furnizate de CAMS (Serviciul de Monitorizare a Atmosferei Copernicus) arată că în următoarele zile, deasupra României, concentrațiile de monoxid de carbon nu vor avea valori ridicate.

Totodată, având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, la nivelul României, circulația aerului se va realiza predominant dinspre vest – sud-vest spre est- nord-est.

Temporar, pe parcursul zilelor de miercuri și joi, vântul va avea intensificări la munte, îndeosebi pe creste și pe arii restrânse în restul teritoriului, iar vineri în majoritatea regiunilor. Începând din această noaptea aria ploilor se va extinde dinspre regiunile sud-vestice și va cuprinde cea mai mare parte a țării.

a transmis ANM.

Mai multe date privind aceste informații pot fi consultate pe site-ul Serviciului de Monitorizare a Atmosferei Copernicus (CAMS) – aici (click).

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate