Robert Butnariu și Vodă Damian au reprezentat cu onoare FSA KENSHINKAN ACADEMY în Gala MFS

Participarea sportivilor FSA KENSHINKAN la Gala MFS, în data de 22 aprilie, a fost una impresionantă. Sportivii care au reprezentat FSA KENSHINKAN ACADEMY sunt Robert Butnariu și Vodă Damian, antrenați de către Petrescu Vasile Sebastian.

Tineri muncitori, copii frumoși care dau totul pentru ceea ce le place să facă, sportul reprezentând o mare parte din viața lor.

Locul 3 național la New Style Ashihara, Robert Butnariu, și debutantul Vodă Damian au reprezentat cu onoare FSA KENSHINKAN ACADEMY în Gala MFS.

Din nou am pus atât orașul Bicaz cât și județul Neamț pe harta sportului de contact din România. Sunt mândri de sportivii mei, ambii aducând argintul acasă, dar pentru mine ei sunt campionii! Țin să felicit pe această cale pe promoterul galei, pe domnul Ciocoiu Eugen Marius , pentru profesionalismul dumnealui și pentru organizarea ireproșabilă a evenimentului. Este pentru prima oară când nu am putut să fiu alături de sportivii mei, dar mulțumesc staff-ului format din Sensei Sorin Constantin și Manager Vodă Ion pentru sprijinul și susținerea acordată.

Petrescu Vasile Sebastian

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate