Rodica Cozma se alătură PSD Neamț. Candidează, cu susținerea lui Harpa, pentru funcția de primar la Negrești

Președintele PSD Neamț, Daniel Vasilică Harpa, a anunțat candidatul pentru funcția de primar al comunei Negrești.

Rodica Cozma a părăsit PNL Neamț și s-a alăturat comunității social-democrate, aspirând la funcția de edil cu scopul de a aduce o schimbare în bine în comuna sa natală. Nu vine singură în echipa PSD, ci alături de oameni de încredere, competenți și cu aceeași dorință de a face din Negrești un colț de rai.

Mult succes, Rodica Cozma – PSD Negrești! Aveți sprijinul meu total, în calitate de președinte al PSD Neamț!,

a declarat Daniel Harpa

Rodica Cozma are o poveste de viață impresionantă, iar prin rândurile de mai jos, se prezintă nemțenilor și colegilor de partid:

Numele meu este Rodica Cozma și, alături de soțul meu Ioan, am fost binecuvântați cu o familie minunată, având doi copii și trei nepoți care ne umplu de mândrie și fericire. Originară din pitorescul sat Negrești, am trăit o copilărie și adolescență de vis alături de fratele meu, sub îndrumarea părinților noștri iubitori.

Educația mea include absolvirea Liceului Petru Rareș din Piatra-Neamț și două specializări în contabilitate, domeniu în care am activat aproximativ 20 de ani în instituții de stat. În 1997, am îmbrățișat antreprenoriatul, deschizând propria afacere, care, datorită determinării, perseverenței și profesionalismului meu, a cunoscut succesul în domeniile comerț și producție.

În 2020, am ales să mă întorc în satul meu natal, Negrești, onorând o promisiune făcută părinților mei și am intrat în politică, obținând funcția de Viceprimar. Mandatul meu de aproape 4 ani s-a concentrat pe îmbunătățirea condițiilor sociale și de sănătate ale comunității, susținerea educației și organizarea de evenimente culturale, precum și pe dezvoltarea economică prin inițierea de proiecte cu fonduri europene.

Acum, cu o viziune pozitivă și încredere, aspir la funcția de Primar al comunei Negrești, dorind să contribui la dezvoltarea continuă a comunității prin proiecte transformative.

Am ales să păstrez doar câțiva membri din echipa veche, cei care mi-au dovedit că iubesc această comună. Și am completat echipa cu tineri energici și dornici de schimbare.

Împreună, vom arăta că și în Negrești se poate.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate