Ropote de aplauze la lecția deschisă de dans popular românesc susținută de Ansamblul Folcloric Floare de Colț

Duminică, 2 iulie 2023, ora 12:00, Casa de Cultură Bicaz a fost gazda unei lecții deschise de dans popular românesc, susținută de grupele Ansamblului Folcloric Floare de Colț. Evenimentul, organizat de Petruț Popovici, a atras un public numeros, generând ropote de aplauze, entuziasm și multă bucurie. Într-o atmosferă încărcată de energie pozitivă, pasionații de dans și iubitorii de folclor românesc s-au adunat la Casa de Cultură Bicaz pentru a participa la aceasta lecție deschisă.

Grupurile din cadrul Ansamblului Folcloric Floare de Colț au pregătit o serie de dansuri tradiționale românești, demonstrând talentul și dedicarea lor în menținerea și promovarea moștenirii culturale. Sala de spectacole s-a umplut rapid de spectatori entuziaști, iar emoțiile au crescut odată cu începerea lecției. Cu muzică tradițională românească răsunând în boxele amplasate strategic, atmosfera a devenit vibrantă și plină de farmec. Petruț Popovici, organizatorul evenimentului, a fost încântat de succesul lecției deschise. Publicul a fost captivat de talentul dansatorilor și s-a alăturat cu bucurie în aplauze. În timpul lecției, spectatorii au avut ocazia de a se familiariza cu mișcările specifice dansurilor populare românești și chiar de a-și exersa propriile aptitudini de dansatori.

Evenimentul a fost un succes răsunător, care a reușit să aducă comunitatea locală împreună în jurul patrimoniului cultural românesc. Lecția deschisă de dans popular românesc susținută de grupele Ansamblului Folcloric Floare de Colț a oferit o incursiune autentică în tradițiile și frumusețea dansurilor populare românești.

Cu entuziasmul generat de acest eveniment, cultura românească a strălucit cu mândrie la Casa de Cultură Bicaz.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate