S-a dat ordin pe unitate să pună „mercenarii” tunurile pe președintele CJ Neamț, Ion Asaftei

Într-un mod care a devenit de acum tradiție la Neamț, un grup restrâns de persoane a stabilit o nouă țintă pentru „mercenarii” pe care îi hrănesc cu firimituri de la mesele lor. Noua țintă este Ion Asaftei, președintele Consiliului Județean Neamț, iar ordinul pe unitate este să fie bălăcărit în mediul online, în toate felurile, cu accent pe două subiecte: 1. Că ar fi comunist și prorus și 2. că ar fi marioneta PSD.

Desigur, ambele teme sunt false, dar micul grup merge pe principiul că o minciună spusă de 100 de ori devine adevăr. Nu putem acum să plângem de milă domnului Asaftei, care i-a crescut și hrănit pe cei care acum au misiunea să îl împroaște cu noroi, pentru că are parte din vină pentru ce i se întâmplă. Doar vă elucidăm misterul ca să știți de ce unii care până acum îl lăudau pe Ion Asaftei acum vi-l prezintă ca fiind prorus și manevrat de alții.

Și în spirit de glumă, pentru că domnul Asaftei știe de glumă, ne permitem să-i recomandăm să vorbească cu băieții de la muzică de la el, de la han, să învețe melodia de mai jos și să i-o mai cânte atunci când cei cărora le-a dat de mâncare îl mănâncă pe el.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate