S-a înființat Organizația Locală AUR în Comuna Alexandru Cel Bun

Primăvara vine cu noutăți în comuna Alexandru Cel Bun. La data de 11 martie, domnul Burdulea Vasilică Mugurel a anunțat faptul că s-a înființat Organizația Locală AUR în comuna Alexandru Cel Bun, invitând totodată cetățenii să se implice cât mai mult pentru a realiza împreună lucruri frumoase și durabile.

Astăzi, împreună cu o echipă de oameni inimoși, cărora le mulțumesc pentru încredere, am început coagularea unei organizații care va reprezenta o alternativă reală și sănătoasă la actuala „guvernare” locală.

Am pornit împreună sub sigla AUR, având în același timp girul și întregul sprijin al doamnei deputat Mitrea Dumitrina și a domnului Poetelea Ionut.

Subsemnatul am fost numit coordonator al organizației Alexandru cel Bun și vă chem alături pe toți cei care doriți să vă implicați într-o schimbare la față reală și durabilă a comunei noastre. Vă asigur de întreaga mea disponibilitate în comunicare și dacă este cazul de confidențialitate desăvârșită.”, a transmis domnul Burdulea Vasilica Mugurel.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate